Kiitos!

Vastaajien kesken arvotaan kahden hengen viikon loma Utsjoen kolmessa kylässä. Kilpailun voittajat pääsevät hiljentymään tunturimökissä Karigasniemellä, kokemaan saamelaiskulttuuria Utsjoen kirkonkylällä ja kokeilemaan vauhdikkaita lajeja villissä luonnossa Nuorgamissa.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä: Explore Utsjoki

Explore Utsjoki järjestää asiakkailleen arvonnan, joka suoritetaan 30.11.2019
Osallistumisoikeus on henkilökohtainen ja edellyttää arvontasivulla olevan lomakkeen täyttämistä 15.11.2019 mennessä. Arvonta suoritetaan kaikkien määräpäivään mennessä toimineiden kesken.

Palkinto: Arvonnan palkintona on viikon elämysloma Utsjoella kahdelle henkilölle majoituksineen ja aktiviteetteineen.

Tietosuojaseloste: Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukainen seloste henkilötietojen tietosuojasta ja käytöstä.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot: Explore Utsjoki

Rekisteriasioita hoitava henkilö: Explore Utsjoki

Rekisterin nimi: Explore Utsjoen kuluttajakilpailujen ja arvontojen (”Kilpailu”) henkilörekisteri. Rekisteri koostuu useammasta yksittäistä kilpailua/arvontaa varten kerätystä henkilörekisteristä.

Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoitus on markkinointitarkoituksissa toteutettujen Kilpailujen järjestäminen ja palkintojen toimittaminen.

Rekisterin sisältämät tiedot: Kilpailujen osanottajista tallennetaan vain osanottajan itsensä antamat Kilpailuun osallistumiseen ja palkintojen toimittamiseen tarvittavat tiedot.