Näe & koe

Kylätalo Sáivu - Karigasniemi

Koko perheen kohtaamispaikka

Kylätalo Sáivu

Kylätalossa toimii kesäisin matkailuneuvonta, Tenon Suomen ja Norjan lupien tulostuspalvelu ja kalastusvälineiden desinfiointipiste.  Matkailuinfosta saat tietoa retkeily- ja kalastusmahdollisuuksista sekä muista tutustumiskohteista. Kylätalolla voit myös nauttia kahvit ja mitä herkullisimmat vohvelit viihtyisässä ympäristössä sekä ostaa paikallisia käsitöitä. Kylätalossa on lisäksi lehtien ja kirjojen lukunurkkaus.

Karigasniemen keskustassa sijaitseva kylätalo Sáivu on koko perheen kohtaamis- ja harrastuspaikka. Kylätalon Sáivusalissa voit seurata Tenon lohien nousua Inarijokeen taulutelevisiosta. Vedenalaisen tosi-tv:n kamerat asennetaan kylätalon kohdalle lohien vaellusreitin tuntumaan alkukesästä heti vesitilanteen salliessa.

Kylätalon puulämmitteinen rantasauna sijaitsee Inarijoen rantatörmällä. Perinteisen rantasaunan yhteydessä on myös takkatupa. Saunaa vuokrataan kesäaikaan tilauksesta puolen tunnin varoitusajalla.

Kylätalo Sáivu

Avoinna kesäisin
Puh. 040 728 6822, saivu.kylatalo@gmail.com
Karigasniemen kyläyhdistys ry

Sijainti

Ylätenontie 33 A
99950Karigasniemi

Keskustele(1)

 1. Arto metsberg

  Hieno ja kiva paikka kylätalo oli matkan varrella.
  Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja vielä lauantaina kun oli koko Suomen sauna päivä.
  Palaamme tänne varmaan uudestaan vuokraamaan saunaan. Olemme toisesta päästä Suomea. Ryttylä, Hausjärvi
  Paikalla oli myös toimittaja mutta nimi ei jäänyt mieleen, jos tapahtumasta tulee jotain pientä juttua johonkin lehteen niin voisiko joku lähettää vaikka lehden tai nettilinkin missä mahdollisesti olisi tietoa tapahtumasta muistoksi osoitteeseen sahratie 2, Ryttylä, Hausjärvi.
  Terveiset teille kaikille Lapin ihmisille ketkä olitte paikalla.
  t. Arto ja Päivi

Anna palautetta