Mikä on
Lapissa parasta?

Kilpailu on päättynyt.
Kiitämme kaikkia osallistuneita!

Kilpailun info ja säännöt

Järjestäjä: Explore Utsjoki

Kilpailu: Explore Utsjoki järjestää kilpailuun osallistuneiden kesken arvonnan, joka suoritetaan 15.12.2019. Osallistumisoikeus on henkilökohtainen ja edellyttää kilpailusivulla olevan lomakkeen täyttämistä tai Explore Utsjoen Facebook tai Instagram kilpailupäivitysten kommentointia 30.11.2019 mennessä. Arvonta suoritetaan kaikkien määräpäivään mennessä toimineiden kesken. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Palkinto: Arvonnan palkintona on viikon elämysloma Utsjoella kahdelle henkilölle kesällä 2020 majoituksineen, aktiviteetteineen ja matkoineen kylien välillä. Palkinto ei sisällä ruokia, juomia eikä matkoja Utsjoelle.

Tietosuojaseloste: Tietosuojalain (1050/2018) ja 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukainen seloste henkilötietojen tietosuojasta ja käytöstä.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot: Explore Utsjoki, info@utsjoki.fi, +358 40 181 0263

Rekisterin nimi: Explore Utsjoen kuluttajakilpailujen ja arvontojen (”Kilpailu”) henkilörekisteri. Rekisteri koostuu useammasta yksittäistä kilpailua/arvontaa varten kerätystä henkilörekisteristä.

Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoitus on markkinointitarkoituksissa toteutettujen Kilpailujen järjestäminen ja palkintojen toimittaminen.

Rekisterin sisältämät tiedot: Kilpailujen osanottajista tallennetaan vain osanottajan itsensä antamat Kilpailuun osallistumiseen ja palkintojen toimittamiseen tarvittavat tiedot.

Ehdot:
Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä.
Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella.
Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.
Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla.
Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.
Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä

Osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen osallistuessaan kilpailuun.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.