Hotel Guossi Karigasniemellä

Hotel Guossi

Majoitus, Ohjelmapalvelut, Ravintolat ja kahvilat

Hotelli- ja ravintolapalvelut, lomamökit, ohjelmapalvelut, pubi

+35840 484 8171

Y-tunnus:0703980-5

Hotel & Restaurant Guossi

Tunnelmallinen Guossi sijaitsee Tenojoen rannalla sijaitsevassa Karigasniemen kylässä aivan Norjan rajalla. Läheltä löytyvät Euroopan parhaat Atlantin lohen kalastusalueet, Utsjoen tunturiylängöt ja erämaan rauha. Pysähdy matkalla Norjaan tai tule viihtymään Karigasniemelle Hotel Guossiin pitemmäksikin aikaa. Hotel Guossi ympäristöineen tarjoaa hienot mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, eräretkeilyyn, moottorikelkkailuun yms. aktiviteetteihin tai toimii hyvänä tukikohtana päiväretkille Norjan puolelle. Uudessa hotellissa on tasokkaita ja viihtyisiä huoneita ja lisäksi tarjolla on kodikkaita huoneistoja. Hotellin yhteydessä on myös caravan-alue. Uudessa ja tunnelmallisessa ravintolassa tarjoillaan aamiaisen lisäksi paikallisia lappilaisia à la carte -herkkuja,grilli ruokaa sekä pizzaa. Ravintolan yhteydessä on myös nykyaikainen kokoustila 22 hengelle ja 100-paikkaiseen ravintolaan mahtuu tarvittaessa kerralla isompikin juhlaväki. Alakerran maineikas Hansabar on avoinna perjantai ja lauantai iltaisin.Ilmainen Wifi-yhteys kaikissa majoitus-ja ravintolatiloissa.

Hotellihuoneet

Uuden hotellin kahden hengen huoneet tarjoavat ripauksen ylellisyyttä Tenojoen parhaille apajille saapuvalle. Tilavassa ja viihtyisässä huoneessa on kaksi 90 cm leveää sänkyä, reilun kokoinen työpöytä, taulutelevisio ja moderni kylpyhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Huoneistot

Hotel Guossi tarjoaa myös majoitusta kodikkaissa 40–85 neliön huoneistoissa, joissa on monipuolinen varustelu sisältäen mm. takan, saunan, tv:n ja ison terassin. Keittiövarustukseen kuuluu astiasto ja yleisimmät kodinkoneet.

PYRSTÖ

1 mh + tupakeittiö + suihku ja wc
 / 2 hlöä

KOJAMO

1 mh + alkovi + tupakeittiö + suihku ja wc
 / 4 hlöä

TITTI

1 mh + alkovi + tupakeittiö + sauna + suihku ja wc
 / 3 hlöä

Caravan-alue

Hotel Guossin pihassa on ympärivuotisessa käytössä caravan-paikat kahdeksalle ajoneuvolle.


Hotel Guossi

The atmospheric Guossi is located in the village of Karigasniemi on the banks of the Tenojoki, right on the Norwegian border. The best Atlantic salmon fishing areas in Europe, the Utsjoki highlands and the wilderness peace are nearby. Stop on your way to Norway or come to Karigasniemi for Hotel Guoss for a longer stay. Hotel Guossi and its surroundings offer great opportunities for fishing, hunting, hiking, snowmobiling, etc. or a good base for day trips to Norway. The new hotel offers high-quality, comfortable rooms and cozy apartments. There is also a caravan area with the hotel. In addition to breakfast, the new and cozy restaurant serves

Sijainti

Ylätenontie 32
99950 Karigasniemi
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös