Tenoa parhaimmillaan

Tenon Lohiranta

Guide Services, Holiday homes and cottages, Restaurants and cafes, Shops and services, Tourism and accommodation

040-6715800

VAT ID:1607085-5

Tenon Lohiranta

Tenon Lohiranta on Tenojoen varrella parhailla soutupaikoilla sijaitseva rauhallinen matkailukeskus, joka on palvellut kalastajia ja Lapin luonnosta nauttivia lomailijoita jo yli 30 vuoden ajan. Keväällä 2015 valmistui kaksi uutta huvilaa ja niiden myötä toiminta muuttui ympärivuotiseksi.

Lohirannassa majoitut mukavasti sinulle sopivassa mökissä. Valittavana on kaksi kaikilla mukavuuksilla varusteltua 10-hengen talviasuttavaa huvilaa tai 10 pienempää kesäkäyttöistä mökkiä. Tilaa löytyy myös muutamalle matkailuvaunulle/autolle. Alueelta löytyy myös rantasauna, joka on majoittujien käytössä päivittäin ja muutoin myös tilauksesta.

Lohirannan kahvilaravintolasta saat kahvilapalveluiden ohella myös mm. kuuluisaa Tenon lohikeittoa ja poronkäristystä. Kahvio ja komeat maisemat tarjoava terassi palvelee myös muita matkailijoita ja on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Tenojoki on Euroopan suurin ja paras lohijoki, joka tarjoaa haasteita ja saaliita kaiken tasoisille kalastajille. Lohiranta vuokraa myös veneet sekä moottorit – soutajilla tai ilman. Paikallisen soutajan kanssa löydät helposti Tenon parhaat apajat ja saat hyvän opastuksen sekä vinkit onnistuneeseen kalareissuun. Lohirannasta saat myös kalastusluvat. Myös retkeilijät ovat ottaneet Lohirannan omakseen. Tenojoen ympäristö tarjoaa upeita retkeily- ja vaellusmaastoja. Nähtävyyksiä, henkeä salpaavia maisemia, revontulia ja unohtumattomia luontokokemuksia – Lappia parhaimmillaan.

Sajádat

Olejoentie 1
99990 Nuorgam
Geahča johtinrávvagiid

Gávnnat min maid

Guosseárvvoštallamat

Klassifiseren: 0 (0 review(s))

Similar service providers

Holiday homes and cottages, Tourism and accommodation

+358 50 389 0114

Guide Services, Holiday homes and cottages, Tourism and accommodation

+358407529662

Holiday homes and cottages, Tourism and accommodation

016-676200